Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

  Citeşte şi aplică. Respectă şi eşti respectat.

  baDeoL
  baDeoL
  Administrator

  Mesaje : 54
  Data de inscriere : 05/07/2010
  Varsta : 28
  Localizare : Constanta

  Citeşte şi aplică. Respectă şi eşti respectat.  Empty Citeşte şi aplică. Respectă şi eşti respectat.

  Mesaj Scris de baDeoL Mar Iul 06, 2010 5:12 pm

  Cateva aspecte importante pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a posta:

  1.Postaţi linkuri către diverse servere NUMAI în threadurile dedicate şi NU ABUZAŢI. Postarea mai multor linkuri de către un user, către acelaşi server se consideră RECLAMĂ şi vom fi nevoiţi, pe lângă ştergerea posturilor respective, să BANĂM şi contul dumneavoastră.

  2. Posturile scrise cu tz, k, sh, ji, etc. o să dispară încet, încet de pe forum, deoarece regulamentul interzice scrierea în halul acesta. Mulţi useri NU pot descifra ce scrieţi

  3. Folosiţi cu încredere funcţia search pe viitor!! Dacă aveţi ceva de discutat şi nu găsiţi la prima vedere, folosiţi această funcţie.

  4. Topicurile deschise în "bătaie de joc" se vor închide

  5. Nu cereţi/oferiţi crackuri, torente, serial numbers sau explicaţii de folosire a acestora. TOATE ACESTEA DUC LA BANAREA CONTULUI, fără alte explicaţii.

  6. De asemenea nu folosiţi quote excesiv la un post kilometric. Dacă vă daţi seama că mai aveţi ceva de adăugat, folosiţi cu încredere butonul "EDIT" deoarece posturile consecutive vor fi şterse. Timpul disponibil pentru reeditarea unui mesaj este de 30 minute. Dacă nu mai aveţi posibilitatea de a edita acel mesaj, rugaţi un moderator, printr-un mesaj privat, să editeze/unească mesajele respective.

  Mulţumesc pentru înţelegere

   Data/ora curentă este: Lun Mar 01, 2021 11:52 pm